--> -->

Erhvervsrengøring

6 Stjernet Facility ApS løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for butikker og for kontorer.

En professionel rengøring sikrer jer et bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

Vi forstår, at en ren og ordentlig arbejdsplads ikke kun forbedrer produktiviteten og trivslen blandt dine medarbejdere, men også giver et positivt indtryk af din virksomhed til omverdenen. Derfor tilbyder vi en bred vifte af rengøringstjenester, der kan tilpasses dine specifikke behov og krav.

En fast aftale kan blandt andet omfatte tæpperensning, vinduespolering, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er rent og indbydende at være.

Ønsker du en god aftale på erhvervsrengøring?

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af virksomheden.

Vores professionelle team af erfarne rengøringsfolk bruger kun de bedste rengøringsmidler og udstyr for at sikre, at dit kontor eller virksomhed altid er rent og præsentabelt for kunder, medarbejdere og besøgende.

Kontakt os nu

Vi tilbyder fleksible rengøringsplaner, så du kan vælge det tidspunkt, der passer bedst til din virksomheds tidsplan. Vores team af rengøringsfolk er også tilgængelige til at udføre rengøring uden for almindelig arbejdstid, så du kan være sikker på, at dit kontor eller virksomhed er klar til den næste arbejdsdag. Bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere et tilbud tilpasset jeres behov. Kontakt os på telefon 81 61 68 66 eller mail info@6stjernetfacility.dk

​​

​REFERENCER

Klædefabrikken ApS

Udtalelse fra Slotsforvalter Michael Lyngsø

Hos 6 stjernet Facility føler jeg mig imødekommet og bliver altid taget seriøs hvis der er udfordringer. At have virksomhedens ledelse SÅ tæt på, og mærke dedikationen i det gode arbejde, er dét der sikrer den gode rengøringskvalitet af vores flotte lokaler. Ejer af 6 Stjernet Facility, Dennis, er altid kun et opkald væk. Det betyder at der fra opkald til udførsel er hurtig respons - og handlekraft med det samme.

De har en stor opgave i at sikre kvaliteten mestre seriøsiteten og en tæt dialog - så de kan sikre der altid er pænt og rent og ikke mindst ​rykke hurtig, hvis der sker uforudsete udfordringer. Hos 6 Stjernet Facility får jeg hele pakken - og så er det ovenikøbet chefen selv der agerer, og er min direkte linje til handlekraft. Ingen lange besværlige kommandoveje!

FC Nordsjælland A/S ​

Udtalelse fra Executive Assistent Vibeke Lundsteen

Vi har i vores virksomhed i de seneste 2 år gjort brug af 6 Stjernet Facility ApS i forbindelse med rengøring af vores mangeartede faciliteter, der både indebærer kontorer, mødelokaler, fællesområder, omklædningsrum samt stadion.

Rengøringen er blevet gjort grundigt og personalet leverer altid en god service.

6 Stjernet Facility ApS er fleksibel og altid parat til at hjælpe, også når der er opstået uforudsete hændelser, som har krævet ekstra rengøring.

Vi kan derfor varmt anbefale 6 Stjernet Facility ApS.

​Samplix, Birkerød

Samplix har benyttet 6 Stjernet Facility​ igennem flere år, og vi er godt tilfreds. 6 Stjernet Facility​'s grundige og behagelige personale hjælper os med rengøring af hele virksomheden, inkl. laboratorier, og hjælper os også dagligt med servering og afrydning af frokosten.

Personalet sørger for alle de aftalte opgaver, men tager ofte også initiativ til andre mindre rengøringsopgaver, som de finder nødvendige.

Det er rart, at 6 Stjernet Facility​ på den måde tager ansvar og deltager samvittighedsfuld i vores virksomheds drift.

Dialogen omkring rengøring og køkkenopgaverne foregår altid i god tone, og evt. tilpasninger implementeres prompte. Vi kan varmt anbefale 6 Stjernet Facility.

Rengøring på hele Sjælland

Vi rengør i og omkring København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Mulighed for serviceaftale

Er I en ejendom, der har brug for flere aftaler, så tilbyder vi fast serviceaftale.

Mange års erfaring

Med mange års erfaring i bagagen er vi godt klædt på til netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer altid vores tilbud, så du får et, der passer til dine behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på rengøring?
​Så er vi kun ét klik væk!

Kontakt os gerne i dag og fortæl os om din ønskede opgave.
​Vi kører ud i hele København, og kommer hellere end gerne ud til dig!

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig med et godt tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er først tilfredse, når du er meget tilfreds.​

6 Stjernet Facility​ ApS

CVR:​ 40381384

Fjeldhammervej 17A

2610 Rødovre

Telefon: 81 61 68 66

E-mail: info@6stjernetfacility.dk

6 Stjernet Facility ApS

God service og rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier hos 6 Stjernet Facility ApS, som er Københavns mest ambitiøse rengøringsfirma. Alle vores medarbejdere har stor erfaring fra branchen og det medfører, at vi er i stand til at yde den bedste service, hvilket generelt betyder stor tilfredshed fra vores kunder.